Schutting Haacht

Op zoek naar een nieuwe schutting Haacht? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of installeren de nieuwe schutting Haacht bekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 15 dagen een nieuwe tuinafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van tuinafscheidingen bent u zeker van een degelijk eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinafscheiding.

Schutting Haacht

Een houten schutting gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Haacht bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinafscheiding

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Haacht.

Een schutting plaatsen Haacht hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Haacht is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zult vinden Haacht. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Haacht.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Haacht zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Haacht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Groningen
schutting Liempde
schutting Rijsoord
schutting Zuidlaren
schutting Hardegarijp
schutting Broek op Langedijk
schutting Oud Gastel
schutting Wouw
schutting Breugel
schutting Veendam
schutting Zwartsluis
schutting Gieten