Schutting Haacht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Haacht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Haacht. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de prijsopgave en het bouwen van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haacht

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Haacht bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak ongelijk zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schuttingen Haacht gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Haacht zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Haacht.

Tuin schermen Haacht

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Haacht

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Haacht.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Haacht is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een schutting Haacht die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Haacht.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Haacht plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Haacht gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Haacht

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Haacht is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Haacht

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Alblasserdam
schutting Aarle-Rixtel
schutting Westervoort
schutting Belfeld
schutting Schaijk
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Holwerd
schutting Vlagtwedde
schutting Kapelle
schutting Egmond-Binnen
schutting Maarn
schutting Nijkerk