Schutting Haacht

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Haacht? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Haacht. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haacht

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Haacht foutloos zetten. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Haacht bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Haacht.

Tuin schermen Haacht

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Haacht

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting plaatsen Haacht.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Haacht is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Haacht. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Haacht? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Haacht.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Haacht.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Haacht

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat de beton schutting Haacht is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Haacht

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geertruidenberg
schutting Woerden
schutting Steenderen
schutting Balk
schutting Deest
schutting Deurne
schutting Hippolytushoef
schutting Amsterdam
schutting Kruisland
schutting Zwanenburg
schutting Reusel
schutting Wognum