Schutting Wemmel

Op zoek naar een hout beton schutting Wemmel? Wij kunnen de schutting Wemmel leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Wemmel deskundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wemmel

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Wemmel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wemmel erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De palen van dit type schutting Wemmel zijn niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wemmel.

Tuinschermen Wemmel

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wemmel

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Wemmel: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wemmel.

Een tuinafscheiding kopen Wemmel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wemmel is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Wemmel zal aantreffen voor uw woning in Wemmel. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Wemmel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren Wemmel. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Wemmel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Wemmel

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Wemmel nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Wemmel

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit meerdere modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ameide
schutting Ulft
schutting Heel
schutting Ewijk
schutting Sambeek
schutting Kockengen
schutting Vlijmen
schutting Benschop
schutting Julianadorp
schutting Almere-Stad
schutting Harkstede
schutting Boxmeer