Schutting Wemmel

Op zoek naar een nieuwe schutting Wemmel? Prins schuttingen kan uw schutting Wemmel leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Wemmel bekwaam en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Wemmel kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wemmel

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Wemmel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Wemmel vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Wemmel zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Wemmel.

Tuinschermen Wemmel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Wemmel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wemmel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wemmel is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Wemmel. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een tuin Wemmel.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Wemmel. Het was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wemmel.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Tuinschutting Wemmel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Wemmel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Wemmel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Wemmel

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geesteren
schutting Warnsveld
schutting Middelsluis
schutting Herten
schutting Ospel
schutting Steenbergen
schutting Wijlre
schutting Voorthuizen
schutting Berlicum
schutting Herkenbosch
schutting Hilversum
schutting Oude Pekela