Schutting Someren

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Someren? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Someren. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Someren

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schuttingen Someren bent u zeker van een degelijk eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Someren erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Someren.

Tuin schermen Someren

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Someren

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Someren uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Someren.

Een tuinafscheiding plaatsen Someren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Someren is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Someren zult vinden voor uw woning in Someren. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Someren? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Someren. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Someren. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinschutting Someren gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Someren

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Someren nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur Someren

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Neer
schutting Megen
schutting Scherpenisse
schutting Balk
schutting Andijk
schutting Nijkerkerveen
schutting Lisse
schutting Franeker
schutting Breedeweg
schutting Angeren
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Vogelwaarde