Schutting Someren

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting in Someren? Wij kunnen uw schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakkundig en vlug voor u. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin vaak anders zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Someren

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort erfafscheiding. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Someren.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Someren is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres bij u in Someren? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt! Schutting kopen Someren. Het was nog nooit zo simpel! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Someren.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Someren

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poortdeur van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Ulrum
schutting Ermelo
schutting Meteren
schutting Jubbega
schutting Langeraar
schutting Ter Heijde
schutting Liempde
schutting Genemuiden
schutting Zwanenburg
schutting Klimmen
schutting Borculo
schutting Geesteren