Schutting Oud-Turnhout

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een beton schutting Oud-Turnhout? Wij kunnen uw schuttingen Oud-Turnhout op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Oud-Turnhout bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Turnhout

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Oud-Turnhout bent u verzekerd van een goed resultaat met juiste garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Oud-Turnhout vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Oud-Turnhout bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Oud-Turnhout.

Tuin schermen Oud-Turnhout

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oud-Turnhout

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Oud-Turnhout uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Oud-Turnhout.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Oud-Turnhout is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Oud-Turnhout zal tegenkomen voor uw woning in Oud-Turnhout. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Oud-Turnhout? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Oud-Turnhout plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Oud-Turnhout.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Oud-Turnhout

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor betonschuttingen Oud-Turnhout. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Tuindeur Oud-Turnhout

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenderen
schutting Breezand
schutting Ederveen
schutting Roden
schutting Woubrugge
schutting Goudswaard
schutting Veendam
schutting Bergentheim
schutting Spaarndam
schutting Tilburg
schutting Muiden
schutting Oost-Souburg