Schutting Oud-Turnhout

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting Oud-Turnhout? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting Oud-Turnhout. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oud-Turnhout

We werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders doen dan het bouwen van schuttingen Oud-Turnhout. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Oud-Turnhout erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Oud-Turnhout zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Oud-Turnhout.

Tuinschermen Oud-Turnhout

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Oud-Turnhout

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Oud-Turnhout die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Oud-Turnhout.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Oud-Turnhout is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Oud-Turnhout die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben we Oud-Turnhout voorheen een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Oud-Turnhout plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Oud-Turnhout van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Oud-Turnhout

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Oud-Turnhout. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Oud-Turnhout heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Oud-Turnhout

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Geffen
schutting Kockengen
schutting IJsselstein
schutting Almere
schutting Hellevoetsluis
schutting Groesbeek
schutting Nieuwstadt
schutting Etten-Leur
schutting Oosterland
schutting Huissen
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Goudswaard