Schutting Amersfoort

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Amersfoort? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Amersfoort. Het plaatsen van een een schutting Amersfoort kan doorgaans binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Amersfoort

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Amersfoort correct monteren. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Amersfoort zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Amersfoort.

Tuinschermen Amersfoort

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Amersfoort

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Amersfoort uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Amersfoort.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Amersfoort is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al snel een tuinschutting Amersfoort die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben we Amersfoort voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Amersfoort. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de schuttingen die we leveren Amersfoort. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Amersfoort gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Amersfoort

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor beton schutting Amersfoort. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Amersfoort heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Amersfoort

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesd
schutting Voorthuizen
schutting Gameren
schutting Oosterhesselen
schutting Apeldoorn
schutting Maarheeze
schutting Horn
schutting Uitgeest
schutting Ewijk
schutting Haelen
schutting Noordwijkerhout
schutting ’t Veld