Schutting Amersfoort

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Amersfoort? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. Het monteren van een schutting bij u in Amersfoort kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Iedere tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Amersfoort

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Amersfoort.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Amersfoort is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Amersfoort? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting bij u in Amersfoort plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Amersfoort

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sint Anthonis
schutting Tollebeek
schutting Wassenaar
schutting Doornenburg
schutting Liempde
schutting Swalmen
schutting Ruurlo
schutting Middelstum
schutting Broek op Langedijk
schutting Damwoude
schutting Nieuw-Vennep
schutting Akersloot