Schutting Grobbendonk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Grobbendonk? Prins schuttingen kan uw schuttingen Grobbendonk leveren of installeren de nieuwe schutting Grobbendonk bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een een schutting Grobbendonk kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Grobbendonk

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Grobbendonk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Grobbendonk erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Grobbendonk zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Grobbendonk. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Grobbendonk.

Tuinschermen Grobbendonk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Grobbendonk

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Grobbendonk uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Grobbendonk: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Grobbendonk.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Grobbendonk is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een schutting Grobbendonk die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben we Grobbendonk eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Grobbendonk bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Grobbendonk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Grobbendonk

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Grobbendonk niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Grobbendonk

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Reeuwijk
schutting Zoetermeer
schutting Malden
schutting Maassluis
schutting Nederweert
schutting Philippine
schutting Uden
schutting Breskens
schutting Harderwijk
schutting Huissen
schutting Den Ham
schutting Rheden