Schutting Gierle

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Gierle? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Gierle. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gierle

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Gierle, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Gierle vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Gierle zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Gierle.

Tuin schermen Gierle

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Gierle

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Gierle.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Gierle is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Gierle zult aantreffen voor uw woning in Gierle. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Gierle.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Gierle. Dat was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Gierle. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Gierle.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gierle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Gierle niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Gierle

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sassenheim
schutting Lage Zwaluwe
schutting Weert
schutting Stadskanaal
schutting Dordrecht
schutting Waalre
schutting Bergen op Zoom
schutting Mook
schutting Muiden
schutting Vinkeveen
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Bruinisse