Schutting Gierle

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Gierle? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Gierle. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gierle

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Gierle bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Gierle.

Tuinschermen Gierle

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Gierle

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gierle: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting plaatsen Gierle.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Gierle is tegenwoordig erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Gierle. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Gierle? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Gierle. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Gierle plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Gierle.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Gierle

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Gierle. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur Gierle

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt een keuze maken uit verschillende type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boshoven
schutting Bergambacht
schutting Sint Jansteen
schutting Bleiswijk
schutting Achterveld
schutting Nuenen
schutting Biddinghuizen
schutting ‘t Veld
schutting Franeker
schutting Dronten
schutting Vierlingsbeek
schutting Zoetermeer