Schutting Nieuw-Beijerland

Op zoek naar een luxe schutting Nieuw-Beijerland? Prins schuttingen kan de schutting Nieuw-Beijerland bezorgen of zetten uw nieuwe schutting Nieuw-Beijerland vakkundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nieuw-Beijerland

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Nieuw-Beijerland correct plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Nieuw-Beijerland gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Nieuw-Beijerland.

Tuinschermen Nieuw-Beijerland

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Nieuw-Beijerland

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Nieuw-Beijerland die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Nieuw-Beijerland.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Nieuw-Beijerland is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Nieuw-Beijerland zult vinden voor uw woning in Nieuw-Beijerland. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Nieuw-Beijerland eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we leveren Nieuw-Beijerland. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Tuinafscheidingen Nieuw-Beijerland gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Nieuw-Beijerland

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Nieuw-Beijerland. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Nieuw-Beijerland heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Nieuw-Beijerland

Een tuinpoort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Angerlo
schutting Ooltgensplaat
schutting Steenbergen
schutting Oost-Souburg
schutting Teteringen
schutting Oosterhout
schutting Liempde
schutting Maurik
schutting Doorwerth
schutting Moergestel
schutting Bovensmilde
schutting Doesburg