Schutting Nieuw-Beijerland

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Nieuw-Beijerland? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de erfafscheiding is ongeveer 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Nieuw-Beijerland

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Nieuw-Beijerland.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Nieuw-Beijerland is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Nieuw-Beijerland. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Nieuw-Beijerland? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Erfafscheiding kopen Nieuw-Beijerland. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die we plaatsen in Nieuw-Beijerland. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Nieuw-Beijerland

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Herten
schutting Den Burg
schutting Opperdoes
schutting Akkrum
schutting Leusden
schutting Warffum
schutting Lith
schutting Vledder
schutting Vlagtwedde
schutting Goes
schutting Oudewater
schutting Bovensmilde