Schutting Nuenen

Op zoek naar een hout beton schutting Nuenen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Nuenen. Het zetten van een schuttingen Nuenen kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nuenen

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Nuenen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Nuenen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Nuenen.

Tuin schermen Nuenen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nuenen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Nuenen: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Nuenen.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Nuenen is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al vlot een tuinschutting Nuenen die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Nuenen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Nuenen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Nuenen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Nuenen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Nuenen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Nuenen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Nuenen

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalten
schutting Heech
schutting Veen
schutting Vorden
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Venhuizen
schutting Nieuwendijk
schutting Loon op Zand
schutting Rhenen
schutting Horn
schutting Zuidlaren
schutting Ootmarsum