Schutting Nuenen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Nuenen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Nuenen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Nuenen

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Nuenen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Nuenen vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Nuenen bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Nuenen.

Tuinschermen Nuenen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Nuenen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Nuenen die jaren lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Nuenen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Nuenen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Nuenen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Nuenen? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Nuenen. Het was nog nooit zo makkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Nuenen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Nuenen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout en Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Nuenen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Nuenen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Nuenen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Surhuisterveen
schutting Lekkerkerk
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Leeuwarden
schutting Minnertsga
schutting Made
schutting Ittervoort
schutting Arnemuiden
schutting Groet
schutting Ten Boer
schutting Zoetermeer
schutting Nieuw-Vossemeer