Schutting Nuenen

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Nuenen? Wij kunnen de schutting leveren of zetten uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Nuenen kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan het installeren van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Nuenen

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Nuenen.

Een schutting plaatsen in Nuenen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Nuenen is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin bij u in Nuenen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Nuenen bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Nuenen

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Castricum
schutting Maasbracht
schutting Engelen
schutting Ter Apel
schutting Schipluiden
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Reusel
schutting Diepenveen
schutting Volendam
schutting Zwammerdam
schutting Bedum
schutting Valkenswaard