Schutting Spijkenisse

Op zoek naar een hout beton schutting Spijkenisse? Wij kunnen uw schuttingen Spijkenisse leveren of zetten de nieuwe schutting Spijkenisse deskundig en snel voor u. Het plaatsen van een een schutting Spijkenisse kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spijkenisse

Onze ervaren bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Spijkenisse foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Spijkenisse.

Tuin schermen Spijkenisse

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Spijkenisse

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Spijkenisse die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Spijkenisse.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Spijkenisse is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Spijkenisse zal aantreffen voor uw woning in Spijkenisse. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Spijkenisse? Vraag het ons, misschien hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Spijkenisse plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Spijkenisse.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Spijkenisse

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Spijkenisse. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort Spijkenisse

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Krimpen aan de Lek
schutting Dalen
schutting Drachten
schutting Edam
schutting Vledder
schutting Sommelsdijk
schutting Monster
schutting Blaricum
schutting Zevenbergen
schutting De Lier
schutting Oldebroek
schutting Zwolle