Schutting Spijkenisse

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Spijkenisse? Wij kunnen uw schuttingen Spijkenisse bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Spijkenisse vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Spijkenisse

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schutting Spijkenisse foutloos monteren. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Spijkenisse erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze soort schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Spijkenisse bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Spijkenisse.

Tuin schermen Spijkenisse

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Spijkenisse

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Spijkenisse.

Een tuinafscheiding plaatsen Spijkenisse hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Spijkenisse is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Spijkenisse zult aantreffen voor uw woning in Spijkenisse. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Spijkenisse.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Spijkenisse. Het was nog nooit zo simpel! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Spijkenisse. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Spijkenisse van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Spijkenisse

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Spijkenisse niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Spijkenisse heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Spijkenisse

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Drogeham
schutting Rilland
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Oudewater
schutting Gasselternijveen
schutting Leende
schutting Tweede Exloërmond
schutting Ommen
schutting Oosterhesselen
schutting Herwijnen
schutting Delden
schutting Groot-Ammers