Schutting Spijkenisse

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Spijkenisse? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton erfafscheiding. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Spijkenisse

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Spijkenisse.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Spijkenisse is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Spijkenisse. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een tuin bij u in Spijkenisse.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie erfafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren bij u in Spijkenisse.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Spijkenisse

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuinpoort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hengelo
schutting Schaijk
schutting Maasland
schutting Handel
schutting Made
schutting Klaaswaal
schutting Klazienaveen
schutting Monnickendam
schutting Twello
schutting Echt
schutting Callantsoog
schutting Warmenhuizen