Beton schutting

Een beton schutting word in tal van verschillende soorten aangeboden, denk bijvoorbeeld aan een simpele gladde schutting, een schutting met een betonmotief of een lage variant als bloembak of om uw voortuin af te schermen. Wij helpen u graag bij het samenstellen van een geschikte schutting voor in uw tuin! Wij bieden verschillende soorten betonnen schuttingen, zodat u altijd een beton schutting vindt die aansluit bij uw wensen en stijl. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke betonnen schutting, of geeft u de voorkeur aan een strakke en moderne schutting met rotsmotief? Kiest u voor een beton schutting met verfraaiingen, of laat u verschillende klimplanten uw schutting verfraaien? Wij helpen u graag op weg!

Beton schutting

Voordelen van een beton schutting

Een betonnen schutting brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat een betonen schutting veel steviger in de grond staat dan een houten schutting. Het hout wat onder de grond zit kan door de jaren heen gaan rotten, waardoor de houten palen eens in de zoveel jaar vervangen moeten worden, daar heeft u met betonpalen geen last van! Hierdoor heeft een  schutting van beton een langere levensduur, tot wel 75 jaar!

Daarbij is het bij een schutting van beton mogelijk om voor verschillende soorten betonnen tuinschermen te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een strak model betonplaat of een betonplaat met een motief. Betonplaten met motief geven vaak een speels effect aan een schutting van beton , terwijl een neutrale betonnen schutting geschikt is voor het gebruik van klimplanten.

Kosten van een beton schutting

Bij ons is het mogelijk om uw schutting van beton geheel naar wens samen te stellen. Dit maakt het erg lastig om een vaste prijs voor een betonnen schutting te noemen. De kosten van een schutting van beton zijn onder meer afhankelijk van de lengte van de betonpalen en het aantal betonplaten wat de uiteindelijke hoogte van de schutting bepaald.  Eventuele luxe opties die u aan de afscheiding toevoegt. Bovenal bieden wij bij voor vrijwel ieder budget een geschikte betonnen schutting aan!

Beton schutting

Meer weten over een beton schutting? Wij helpen!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of voordelen die een schutting van beton u biedt? Onze ervaren vakmensen geven u graag antwoord op al uw vragen over betonnen schuttingen. Daarbij komen we graag bij u langs om de betonnen schutting direct voor u te plaatsen, de betonplaten met dubbelzijdig motief wegen 60 kg, het is dus een intensief werk om dit type schutting te plaatsen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en bent u ervan verzekerd dat de beton schutting op de juiste wijze geplaatst wordt. Wij geven 1 jaar schriftelijke garantie op de montage!

Zie ook onze hout beton schuttingen en luxe schuttingen!