Schutting Moergestel

Op zoek naar een nieuwe schutting Moergestel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting Moergestel. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moergestel

Wij werken alleen met doorgewinterd schuttingbouwers welke niets anders doen dan het zetten van schuttingen Moergestel. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd anders zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Moergestel erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Moergestel bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Moergestel.

Tuin schermen Moergestel

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Moergestel

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Moergestel uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Moergestel: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Moergestel.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Moergestel is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Moergestel zal vinden voor uw woning in Moergestel. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Moergestel voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Moergestel. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Moergestel gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Moergestel

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor beton schutting Moergestel. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Moergestel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Moergestel

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere modellen poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soerendonk
schutting Schimmert
schutting Woudrichem
schutting Haelen
schutting Horn
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Goor
schutting Helmond Brandevoort
schutting Aarle-Rixtel
schutting Klazienaveen
schutting Nuth
schutting Soesterberg