Schutting Moergestel

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Moergestel? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne schutting Moergestel. Het zetten van een een schutting Moergestel kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Moergestel

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Moergestel perfect monteren. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type tuinafscheiding Moergestel zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Moergestel.

Tuinschermen Moergestel

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Moergestel

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Moergestel: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Moergestel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Moergestel is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlot een schutting Moergestel die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Moergestel? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Moergestel zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Moergestel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Moergestel

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Moergestel niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Moergestel

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Philipsland
schutting Baarn
schutting Strijen
schutting Heenvliet
schutting Tubbergen
schutting Dordrecht
schutting Mook
schutting Valkenburg
schutting Zierikzee
schutting Dorst
schutting Warnsveld
schutting Eerbeek