Schutting Moergestel

Rond aan het kijken voor een luxe erfafscheiding in Moergestel? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Moergestel kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Moergestel

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig kiezen minder particulieren voor dit type erfafscheiding. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daarom bijzonder geschikt voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Moergestel.

Een erfafscheiding plaatsen in Moergestel hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Moergestel is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zult vinden bij u in Moergestel. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Moergestel? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of schutting bij u in Moergestel bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Moergestel

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Linne
schutting Spakenburg
schutting Dieteren
schutting ‘t Harde
schutting Meijel
schutting Kortenhoef
schutting Malden
schutting Lith
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Dirksland
schutting Werkhoven
schutting Ouddorp