Schutting Zuidlaren

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Zuidlaren? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het bouwen van een erfafscheiding bij u in Zuidlaren kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Zuidlaren

Voor vele jaren was de houten schutting populair, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door bijzonder bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Zuidlaren.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw huis in Zuidlaren is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zal tegenkomen bij u in Zuidlaren. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres bij u in Zuidlaren? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Zuidlaren plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Zuidlaren

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
U kunt kiezen uit diverse modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Surhuisterveen
schutting Ooltgensplaat
schutting Heech
schutting Asperen
schutting Harskamp
schutting Linschoten
schutting Wommels
schutting Ens
schutting Sneek
schutting Born
schutting Langerak
schutting Heiloo