Schutting Achel

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Achel? Wij zijn de expert van Nederland in het bouwen van schuttingen Achel. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Achel

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Achel, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Achel erg gewild, hedendaags zoeken minder mensen voor deze soort schutting. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De palen van dit type tuinafscheiding Achel zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Achel.

Tuin schermen Achel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Achel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting Achel uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Achel die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Achel.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Achel is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Achel zal tegenkomen voor uw woning in Achel. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een tuin Achel.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Achel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Achel gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Achel

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Achel. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Achel

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beek
schutting Anna-Paulowna
schutting Spaarndam
schutting Dwingeloo
schutting Waardenburg
schutting Nagele
schutting Dronten
schutting Dalen
schutting Makkum
schutting Witmarsum
schutting Den Dungen
schutting Hengelo