Schutting Achel

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Achel? Wij kunnen de schuttingen Achel op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Achel bekwaam en vlug voor u. Het monteren van een schuttingen Achel kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Achel

Wij werken alleen met bedreven personeel welke niets anders doen dan het zetten van schutting Achel. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Achel erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type schutting. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van deze soort schuttingen Achel bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schutting Achel.

Tuinschermen Achel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Achel

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Achel uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Achel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Achel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlot een schutting Achel die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Achel.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die wij zetten Achel. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Achel van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Achel

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Achel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Achel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Achel

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poortdeur op stalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijsbergen
schutting Lemmer
schutting Renswoude
schutting Scherpenzeel
schutting Geesteren
schutting Didam
schutting Meijel
schutting Oenkerk
schutting Sint Annaparochie
schutting Heerde
schutting Werkendam
schutting Doornenburg