Schutting Beek

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Beek? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het zetten van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke niets anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Beek

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Beek.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Beek is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij bij u in Beek eerder een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die wij leveren in Beek. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Betonschutting Beek

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Baflo
schutting Lith
schutting Molenhoek
schutting Langerak
schutting Achterveld
schutting Posterholt
schutting Goor
schutting Kapelle
schutting Eibergen
schutting Zuidland
schutting Streefkerk
schutting Waalwijk