Schutting Beek

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Beek? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Beek. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beek

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Beek bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Beek erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Beek zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Beek.

Tuinschermen Beek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Beek

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Beek: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Beek die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Beek.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Beek is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Beek. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Beek? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Beek. Dat was nog nooit zo makkelijk! We kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Beek plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Beek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Beek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Beek nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Beek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Beek

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warmenhuizen
schutting Oude Pekela
schutting Bergentheim
schutting Heusden
schutting Waddinxveen
schutting Vlagtwedde
schutting Nieuwe Pekela
schutting Stein
schutting Beesd
schutting Nieuw Bergen
schutting Mierlo
schutting Steenwijk