Schutting Beek

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Beek? Wij kunnen uw schutting Beek op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schuttingen Beek vakbekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beek

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Beek foutloos monteren. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Beek zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor buitengewoon geschikt voor schuttingen Beek. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Beek.

Tuinschermen Beek

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Beek

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Beek die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Beek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Beek is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting Beek die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Beek? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Beek.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Beek.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Beek

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Beek niet uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Beek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Beek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herpen
schutting Eindhoven
schutting Sint Anthonis
schutting Limmen
schutting Dommelen
schutting Megen
schutting Limmen
schutting Halfweg
schutting Geldermalsen
schutting Alverna
schutting Gouda
schutting Schipluiden