Schutting Hoek

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Hoek? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Hoek

Een houten schutting gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Hoek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin in Hoek is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Hoek. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Hoek.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Hoek. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of erfafscheiding bij u in Hoek zetten:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton Schutting van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hoek

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Thorn
schutting Eibergen
schutting Didam
schutting Woerden
schutting Baexem
schutting Oudehaske
schutting Roelofsarendsveen
schutting Ens
schutting Bladel
schutting Bleiswijk
schutting Hengelo
schutting Rotterdam