Schutting Hoek

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Hoek? Prins schuttingen kan de schuttingen Hoek bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting Hoek deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoek

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schutting Hoek. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Hoek vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Hoek zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Hoek.

Tuinschermen Hoek

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoek

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rhein motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hoek.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Hoek is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Hoek die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres Hoek.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Hoek plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hoek van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hoek

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Hoek is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hoek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hoek

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Annen
schutting Kamperland
schutting Goedereede
schutting Geesteren
schutting Wijk en Aalburg
schutting Bergschenhoek
schutting Annen
schutting Middelbeers
schutting Zuidbroek
schutting Leens
schutting Odiliapeel
schutting Hellevoetsluis