Schutting Hoek

Rond aan het kijken voor een beton schutting Hoek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Hoek. Het monteren van een een schutting Hoek kan normaliter binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoek

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Hoek bent u verzekerd van een degelijk resultaat met juiste garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Hoek vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Hoek zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen Hoek. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoek.

Tuinschermen Hoek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Hoek

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hoek.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Hoek is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Hoek. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Hoek eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Hoek. Dat was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Hoek. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Hoek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoek

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Hoek nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Hoek

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gorinchem
schutting Haaren
schutting Waardenburg
schutting Beegden
schutting Kruisland
schutting Den Bosch
schutting Hoogezand
schutting Wageningen
schutting Winschoten
schutting Overasselt
schutting Axel
schutting Nieuwe-Tonge