Schutting Haastrecht

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting in Haastrecht? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We plaatsen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Schutting Haastrecht

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze soort erfafscheiding. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rhein motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Haastrecht.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Haastrecht is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Haastrecht. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres bij u in Haastrecht.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Haastrecht. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Haastrecht bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Haastrecht

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bleskensgraaf
schutting Den Dolder
schutting Kessel
schutting Meerkerk
schutting Medemblik
schutting Born
schutting Gemert
schutting Grootegast
schutting Den Dolder
schutting Breugel
schutting Berghem
schutting Maasbree