Schutting Haastrecht

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Haastrecht? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Haastrecht. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haastrecht

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Haastrecht bent u verzekerd van een goed eindproduct met uitstekende garanties. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Haastrecht erg gewild, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Haastrecht bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Haastrecht.

Tuin schermen Haastrecht

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Haastrecht

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Haastrecht: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting kopen Haastrecht.

Een schutting kopen Haastrecht hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Haastrecht is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Haastrecht. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Haastrecht? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Haastrecht. Elke soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinafscheidingen Haastrecht van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Haastrecht

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Haastrecht nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Haastrecht heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Haastrecht

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Westervoort
schutting Hengelo
schutting Riel
schutting Warffum
schutting Soest
schutting Middenmeer
schutting Wijhe
schutting Oostburg
schutting Wezep
schutting Bergum
schutting Akkrum
schutting Callantsoog