Schutting Hulst

Op internet aan het kijken voor een luxe schutting Hulst? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Hulst. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hulst

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Hulst foutloos monteren. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Hulst gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Hulst zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor schuttingen Hulst. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hulst.

Tuin schermen Hulst

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hulst

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Hulst uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Hulst die lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Hulst.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Hulst is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Hulst zult aantreffen voor uw woning in Hulst. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een adres Hulst.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Hulst. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Hulst zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Tuinschutting Hulst van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Hulst

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Hulst is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Hulst

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leeuwarden
schutting Almere
schutting Lemmer
schutting Bilthoven
schutting Voorthuizen
schutting Groningen
schutting Asperen
schutting Bergen
schutting Heiloo
schutting Schipluiden
schutting Boekelo
schutting Maarheeze