Schutting Hulst

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting in Hulst? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Hulst

De houten schutting gemaakt van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding plaatsen Hulst.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Hulst is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting zult tegenkomen bij u in Hulst. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Hulst? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Hulst plaatsen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Hulst

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Poortdeur

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Diepenheim
schutting Urk
schutting Ravenstein
schutting Prinsenbeek
schutting Zoetermeer
schutting Oostzaan
schutting Zwartewaal
schutting Rockanje
schutting Emmen
schutting Kudelstaart
schutting Oudehaske
schutting Limbricht