Schutting Warnsveld

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Warnsveld? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe erfafscheiding. We kunnen normaliter binnen 10 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de betonschutting correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Warnsveld

De houten erfafscheiding gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type erfafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor schuttingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Warnsveld.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Warnsveld is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Warnsveld. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Warnsveld voorheen een erfafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie erfafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Warnsveld.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Warnsveld

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poort van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Vogelenzang
schutting Sevenum
schutting Sas van Gent
schutting Ooij
schutting Apeldoorn
schutting Vlissingen
schutting Dussen
schutting Huijbergen
schutting Groenlo
schutting Helvoirt
schutting Haarlem
schutting Ens