Schutting Leunen

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Leunen? Wij kunnen uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Het zetten van een schutting bij u in Leunen kan meestal binnen 20 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de betonschutting foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Leunen

De houten schutting gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Leunen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis in Leunen is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlot een erfafscheiding die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Leunen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Leunen.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Leunen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bergambacht
schutting Smilde
schutting Laren
schutting Dinxperlo
schutting Dreumel
schutting Cuijk
schutting Rockanje
schutting Bedum
schutting Bolsward
schutting Hallum
schutting Made
schutting Joure