Schutting Leunen

Op zoek naar een luxe schutting Leunen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Leunen. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leunen

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Leunen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Elke achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

De houten schutting Leunen gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Leunen.

Tuin schermen Leunen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Leunen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Leunen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Leunen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Leunen is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Leunen zult aantreffen voor uw woning in Leunen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Leunen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Leunen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Leunen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Leunen.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Leunen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Leunen is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Leunen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Huissen
schutting Tegelen
schutting Nieuwkoop
schutting Boskoop
schutting Hoeven
schutting Doetinchem
schutting Doorwerth
schutting Deventer
schutting Berkel-Enschot
schutting Rijsenhout
schutting Sevenum
schutting Nuland