Schutting Gieten

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Gieten? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Gieten. Het bouwen van een een schutting Gieten kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gieten

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schutting Gieten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin meestal anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Gieten erg populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Gieten zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor tuinafscheidingen Gieten. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Gieten.

Tuinschermen Gieten

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Gieten

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Gieten uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Gieten die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Gieten.

Een schutting kopen Gieten hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Gieten is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Gieten zult aantreffen voor uw woning in Gieten. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Gieten? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Gieten. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of tuinafscheiding Gieten bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Gieten gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Gieten

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Gieten is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Gieten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Gieten

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hellendoorn
schutting Puttershoek
schutting Lemelerveld
schutting Stramproy
schutting Benthuizen
schutting Renkum
schutting Wijchen
schutting Witmarsum
schutting Riel
schutting Bemmel
schutting Heteren
schutting Asten