Schutting Gieten

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Gieten? Wij kunnen uw schutting Gieten leveren of zetten uw nieuwe schutting Gieten bekwaam en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gieten

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schutting Gieten, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Gieten erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Gieten zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Gieten. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Gieten.

Tuin schermen Gieten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Gieten

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Gieten: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Gieten.

Een tuinafscheiding plaatsen Gieten hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Gieten is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Gieten zult aantreffen voor uw woning in Gieten. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een adres Gieten.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Gieten. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Gieten gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Gieten

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Gieten is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Gieten heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Gieten

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loon op Zand
schutting Eindhoven
schutting Meerlo
schutting Melick
schutting Lemelerveld
schutting Avenhorn
schutting Etten-Leur
schutting Hengelo
schutting Zevenaar
schutting Simpelveld
schutting Margraten
schutting Ammerstol