Schutting Gieten

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Gieten? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting. Het zetten van een erfafscheiding bij u in Gieten kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen monteren kunnen de houten schutting foutloos monteren. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Hout beton Schutting Gieten

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor hoogst geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Gieten.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in Gieten is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Gieten. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 70& van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Gieten.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in Gieten zetten:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Gieten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Hoofddorp
schutting Balkbrug
schutting Herwijnen
schutting Aalsmeer
schutting Scheemda
schutting Meerssen
schutting Lelystad
schutting Obdam
schutting IJsselstein
schutting Haaften
schutting Wervershoof
schutting Maasdijk