Schutting Nieuwkuijk

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een luxe schutting in Nieuwkuijk? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Nieuwkuijk kan meestal binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Schutting Nieuwkuijk

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Nieuwkuijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Nieuwkuijk is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis in Nieuwkuijk. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Nieuwkuijk? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Nieuwkuijk. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Nieuwkuijk bouwen:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Nieuwkuijk

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Schoonhoven
schutting Uithuizen
schutting Montfoort
schutting Gilze
schutting Doornenburg
schutting Hoeven
schutting Sluis
schutting Blaricum
schutting Borne
schutting Hellevoetsluis
schutting Bovenkarspel
schutting Scheemda