Schutting Nieuwkuijk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Nieuwkuijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Nieuwkuijk. Het bouwen van een schutting Nieuwkuijk kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de houten schutting correct monteren. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinafscheiding.

Schutting Nieuwkuijk

De houten tuinafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinafscheiding plaatsen Nieuwkuijk.

Een tuinafscheiding plaatsen Nieuwkuijk hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Nieuwkuijk is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Nieuwkuijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een adres Nieuwkuijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen Nieuwkuijk. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Nieuwkuijk zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Nieuwkuijk

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Sittard
schutting Barendrecht
schutting Den Helder
schutting Ittervoort
schutting Gieten
schutting Musselkanaal
schutting Elst
schutting Berg
schutting Kerkrade
schutting Wieringerwerf
schutting Echt
schutting Zelhem