Schutting Fijnaart

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Fijnaart? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Fijnaart. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Fijnaart

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Fijnaart, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Fijnaart bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Fijnaart.

Tuin schermen Fijnaart

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Fijnaart

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Fijnaart.

Een tuinafscheiding plaatsen Fijnaart hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Fijnaart is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Fijnaart die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres Fijnaart? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Fijnaart. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Fijnaart.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Fijnaart gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Fijnaart

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Fijnaart is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Fijnaart heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Fijnaart

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oud-Beijerland
schutting Leuth
schutting Den Oever
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Waspik
schutting Zwaagwesteinde
schutting Culemborg
schutting De Zilk
schutting Doesburg
schutting Tolkamer
schutting Rijssen
schutting Venlo