Schutting Fijnaart

Op het web aan het zoeken voor een beton schutting Fijnaart? Wij kunnen uw schutting Fijnaart op locatie brengen of installeren de nieuwe schuttingen Fijnaart deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Fijnaart

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Fijnaart, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Fijnaart erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Fijnaart.

Tuinschermen Fijnaart

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Fijnaart

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Fijnaart: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Fijnaart die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Fijnaart.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Fijnaart is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Fijnaart. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin Fijnaart? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Fijnaart zetten:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Tuinschutting Fijnaart gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Fijnaart

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Fijnaart. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Fijnaart

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Terheijden
schutting Haarlem
schutting Biddinghuizen
schutting Belfeld
schutting Almelo
schutting Albergen
schutting Broek op Langedijk
schutting Liessel
schutting Asperen
schutting Soerendonk
schutting Ter Heijde
schutting Achterveld