Schutting Fijnaart

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting in Fijnaart? Wij kunnen de schutting leveren of monteren uw nieuwe schutting bekwaam en vlot voor u. We kunnen meestal binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke niks anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Fijnaart

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton erfafscheiding met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Fijnaart.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Fijnaart is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Fijnaart. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze klanten gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres bij u in Fijnaart? Vraag het ons, misschien hebben eerder een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinschutting of schutting bij u in Fijnaart plaatsen:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Fijnaart

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poort

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn geschroefd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Almere
schutting Beemster
schutting Neer
schutting Heusden
schutting Rijsenhout
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Heeten
schutting Zevenaar
schutting Loppersum
schutting Middelrode
schutting Krabbendijke
schutting Venray