Schutting Membruggen

Op zoek naar een luxe schutting Membruggen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton tuinschutting Membruggen. Het zetten van een schuttingen Membruggen kan normaliter binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Membruggen

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Membruggen foutloos plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Membruggen gemaakt van hout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Membruggen.

Tuin schermen Membruggen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Membruggen

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Membruggen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Membruggen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Membruggen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Membruggen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Membruggen eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Membruggen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u alle schuttingen die wij plaatsen Membruggen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Membruggen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Membruggen

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Membruggen is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Membruggen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Membruggen

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enschede
schutting Heukelum
schutting Heel
schutting Zegveld
schutting Sleeuwijk
schutting Hardenberg
schutting Wezep
schutting Schijndel
schutting Sittard
schutting Hattem
schutting Sommelsdijk
schutting Milsbeek