Schutting Membruggen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Membruggen? Prins schuttingen kan de schutting Membruggen op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Membruggen bekwaam en snel voor u. Het zetten van een een schutting Membruggen kan doorgaans binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Membruggen

Ons bedrijf bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Membruggen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Membruggen vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Membruggen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Membruggen.

Tuin schermen Membruggen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Membruggen

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Membruggen die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Membruggen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Membruggen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Membruggen die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Membruggen.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Membruggen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Membruggen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Membruggen

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Membruggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Membruggen

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit meerdere modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 240cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ooltgensplaat
schutting Wagenberg
schutting Ossendrecht
schutting Heenvliet
schutting Beuningen
schutting Cuijk
schutting Klundert
schutting Appelscha
schutting Hattem
schutting Berg
schutting Doesburg
schutting Lienden