Schutting Leuth

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Leuth? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Leuth kan meestal binnen 1 week worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Leuth

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De basis van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de bodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Leuth.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Leuth is nu erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een erfafscheiding voor uw tuin in Leuth. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we bij u in Leuth eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Leuth. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting bij u in Leuth bouwen:

Erfafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Leuth

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Velden
schutting Nieuwerkerk
schutting Boekelo
schutting Rockanje
schutting Beek en Donk
schutting Brakel
schutting Oude-Tonge
schutting Sassenheim
schutting Geleen
schutting Bergentheim
schutting Culemborg
schutting Volendam