Schutting Leuth

Op zoek naar een beton schutting Leuth? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Leuth. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leuth

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Leuth, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Leuth vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Leuth bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Leuth. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Leuth.

Tuin schermen Leuth

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Leuth

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Leuth.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Leuth is nu erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Leuth. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Leuth voorheen een tuinafscheiding geplaatst, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Leuth zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Leuth gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Leuth

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een beton schutting Leuth is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Leuth

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Gravenhage
schutting Rhenen
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Gerwen
schutting Maasdam
schutting Son
schutting Hardenberg
schutting Witmarsum
schutting Dussen
schutting Akersloot
schutting Hoogwoud
schutting De Lier