Schutting Ammerzoden

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Ammerzoden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton schutting Ammerzoden. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ammerzoden

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ammerzoden perfect zetten. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Ammerzoden vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort tuinafscheidingen Ammerzoden bestaat uit beton palen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Ammerzoden.

Tuin schermen Ammerzoden

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Ammerzoden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Ammerzoden: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Tuinschutting kopen Ammerzoden.

Een schutting kopen Ammerzoden hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ammerzoden is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Ammerzoden. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Zoekt u een referentie adres Ammerzoden? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Ammerzoden. Het was nog nooit zo eenvoudig! De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Ammerzoden.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Ammerzoden van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ammerzoden

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Ammerzoden. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Ammerzoden

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting Ewijk
schutting Almere-Haven
schutting Odijk
schutting Lonneker
schutting Hilvarenbeek
schutting Hoeven
schutting Lichtenvoorde
schutting Tweede Exloërmond
schutting Lisse
schutting Bussum
schutting Oostzaan