schutting zaandam

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Zaandam? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Klik hier voor een offerteaanvraag

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de luxe erfafscheiding foutloos zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Zaandam

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

erfafscheiding zaandam

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

schutting zaandam

Schutting kopen Zaandam.

Via het net een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zaandam is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Zaandam? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Zaandam. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

betonschutting zaandam

Betonschutting Zaandam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Poort zaandam

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

 

Klik hier voor een offerteaanvraag

 

Erfafscheiding

 

schutting Aduard
schutting Wagenborgen
schutting Woudenberg
schutting Eindhoven
schutting Mook
schutting Hengelo
schutting Boshoven
schutting Obdam
schutting Eersel
schutting Sevenum
schutting Harskamp
schutting Grave