Schutting s-Gravendeel

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting in s-Gravendeel? Wij kunnen de schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting s-Gravendeel

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De palen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Bangkirai tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen s-Gravendeel.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in s-Gravendeel is nu erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Wellicht hebben we bij u in s-Gravendeel voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Schutting kopen s-Gravendeel. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in s-Gravendeel. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting s-Gravendeel

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Biddinghuizen
schutting Geertruidenberg
schutting Waardenburg
schutting Fijnaart
schutting Oostrum
schutting Varsseveld
schutting Eibergen
schutting Heythuysen
schutting Sambeek
schutting Zandvoort
schutting Bunschoten
schutting Bergentheim