Schutting Koudekerk a/d Rijn

Rond aan het kijken voor een beton schutting Koudekerk a/d Rijn? Wij kunnen uw schuttingen Koudekerk a/d Rijn leveren of plaatsen uw nieuwe schutting Koudekerk a/d Rijn vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koudekerk a/d Rijn

We werken uitsluitend met bedreven personeel die niks anders doen dan het installeren van schutting Koudekerk a/d Rijn. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Koudekerk a/d Rijn vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Koudekerk a/d Rijn.

Tuin schermen Koudekerk a/d Rijn

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Koudekerk a/d Rijn

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Koudekerk a/d Rijn: Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Koudekerk a/d Rijn.

Een tuinafscheiding kopen Koudekerk a/d Rijn hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Koudekerk a/d Rijn is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Koudekerk a/d Rijn die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben we Koudekerk a/d Rijn eerder een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Koudekerk a/d Rijn. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Koudekerk a/d Rijn gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Koudekerk a/d Rijn

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Koudekerk a/d Rijn. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Koudekerk a/d Rijn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Koudekerk a/d Rijn

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moordrecht
schutting Oud-Vossemeer
schutting Schipluiden
schutting Schoorl
schutting Maasbracht
schutting Gramsbergen
schutting Montfort
schutting Borculo
schutting Middelrode
schutting Sint Michielsgestel
schutting Opmeer
schutting Oeffelt