Schutting Koudekerk a/d Rijn

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Koudekerk a/d Rijn? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Koudekerk a/d Rijn. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koudekerk a/d Rijn

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Koudekerk a/d Rijn bent u zeker van een degelijk resultaat met juiste garanties. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Koudekerk a/d Rijn gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De palen van deze soort schutting Koudekerk a/d Rijn zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Koudekerk a/d Rijn.

Tuinschermen Koudekerk a/d Rijn

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Koudekerk a/d Rijn

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Koudekerk a/d Rijn.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Koudekerk a/d Rijn is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Koudekerk a/d Rijn. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Koudekerk a/d Rijn? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Koudekerk a/d Rijn. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Koudekerk a/d Rijn. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Koudekerk a/d Rijn.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Koudekerk a/d Rijn

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Koudekerk a/d Rijn is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Koudekerk a/d Rijn heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Koudekerk a/d Rijn

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoevelaken
schutting Nieuwkuijk
schutting Clinge
schutting Milsbeek
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Makkum
schutting Veenendaal
schutting Horst
schutting Zierikzee
schutting Middelrode
schutting Zundert
schutting Nuth