Schutting Koudekerk-a/d-Rijn

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting in Koudekerk-a/d-Rijn? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. We kunnen meestal binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met bedreven personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Koudekerk-a/d-Rijn

Een houten schutting vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Naast de standaard hout beton erfafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Koudekerk-a/d-Rijn.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Koudekerk-a/d-Rijn is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Koudekerk-a/d-Rijn. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Koudekerk-a/d-Rijn? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Erfafscheiding kopen Koudekerk-a/d-Rijn. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Koudekerk-a/d-Rijn zetten:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Koudekerk-a/d-Rijn

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen weet immers wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Bunnik
schutting Spaubeek
schutting Beegden
schutting Nuth
schutting Rolde
schutting Aalsmeer
schutting West-Terschelling
schutting Overasselt
schutting Ede
schutting Echt
schutting Zuidhorn
schutting Wouw