Schutting Den Bosch

Op het web aan het kijken voor een luxe schutting Den Bosch? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Den Bosch. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Bosch

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Den Bosch perfect plaatsen. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Den Bosch erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze soort schutting. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Den Bosch zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor tuinafscheidingen Den Bosch. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Den Bosch.

Tuin schermen Den Bosch

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Den Bosch

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Den Bosch uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe schutting Den Bosch die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Den Bosch.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Den Bosch is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Den Bosch zult aantreffen voor uw woning in Den Bosch. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Den Bosch? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij leveren Den Bosch. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schuttingen Den Bosch.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Den Bosch

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Den Bosch nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Den Bosch

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuinpoorten.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Klazienaveen
schutting Grijpskerk
schutting Best
schutting Sint Oedenrode
schutting Kloosterzande
schutting Muiderberg
schutting Kerkrade
schutting Ommen
schutting Zeewolde
schutting Kwintsheul
schutting Wemeldinge
schutting Bocholtz