Schutting Den Bosch

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Den Bosch? Wij kunnen de schuttingen Den Bosch op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting Den Bosch vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Den Bosch

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Den Bosch bent u verzekerd van een perfect eindproduct met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Den Bosch gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Den Bosch bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Den Bosch.

Tuinschermen Den Bosch

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Den Bosch

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Den Bosch uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Den Bosch: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Den Bosch die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Den Bosch.

Een tuinafscheiding kopen Den Bosch hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Den Bosch is hedendaags erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Den Bosch. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Den Bosch? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Den Bosch. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Den Bosch.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Den Bosch gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Den Bosch

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor betonschuttingen Den Bosch. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Den Bosch

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Belfeld
schutting Merum
schutting Marknesse
schutting Groenlo
schutting Uddel
schutting Hallum
schutting Milsbeek
schutting Franeker
schutting Zegge
schutting Oudehaske
schutting Menaldum
schutting Bennekom