Schutting Zwartemeer

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Zwartemeer? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting. Het monteren van een erfafscheiding bij u in Zwartemeer kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding foutloos monteren. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Wij bouwen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zwartemeer

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuinscherm is leverbaar in hardhout Bangkirai met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Bangkirai hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Zwartemeer.

Een schutting plaatsen in Zwartemeer hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Zwartemeer is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al snel een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. We kunnen snappen dat een erfafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Zwartemeer eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Zwartemeer.

Schutting soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Zwartemeer

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Tuindeur

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Een houten poort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Riel
schutting Hank
schutting IJmond
schutting Monster
schutting Rijsenhout
schutting Well
schutting Scheemda
schutting Rossum
schutting Numansdorp
schutting Sint Annaland
schutting Zevenhuizen
schutting Lekkerkerk