Schutting Zundert

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een hout beton schutting Zundert? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Zundert. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zundert

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Zundert correct plaatsen. Elke tuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Zundert vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Zundert zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Zundert. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Zundert.

Tuin schermen Zundert

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zundert

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Zundert uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zundert: Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Zundert die zeer lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Zundert.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zundert is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u treft al gauw een schutting Zundert die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Zundert eerder een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Zundert. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die we leveren Zundert. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Zundert van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zundert

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Zundert. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Zundert heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Zundert

Een poort is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse type poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eibergen
schutting Overasselt
schutting Renswoude
schutting Kwintsheul
schutting Arcen
schutting Someren
schutting Zundert
schutting Beesd
schutting Heiloo
schutting Stellendam
schutting Scherpenisse
schutting Gorinchem