Schutting Zuidwolde

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Zuidwolde? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Zuidwolde. Het monteren van een schuttingen Zuidwolde kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidwolde

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het monteren van schuttingen Zuidwolde. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Zuidwolde.

Tuinschermen Zuidwolde

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Zuidwolde

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Zuidwolde die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Zuidwolde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zuidwolde is nu erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Zuidwolde. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Zuidwolde? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle schuttingen die we leveren Zuidwolde. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Zuidwolde van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Zuidwolde

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Zuidwolde. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!

Poortdeur Zuidwolde

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Michielsgestel
schutting Panningen
schutting Sliedrecht
schutting Emmeloord
schutting Zelhem
schutting Overdinkel
schutting Werkhoven
schutting Stramproy
schutting Borne
schutting Noordwijk
schutting Akersloot
schutting Lisse