Schutting Zuidlaren

Op het net aan het zoeken voor een luxe schutting Zuidlaren? Wij kunnen de schuttingen Zuidlaren leveren of plaatsen uw nieuwe schuttingen Zuidlaren deskundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidlaren

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Zuidlaren, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Zuidlaren vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Zuidlaren.

Tuin schermen Zuidlaren

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zuidlaren

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Zuidlaren.

Een schutting plaatsen Zuidlaren hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Zuidlaren is nu erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een tuinschutting Zuidlaren die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Zoekt u een referentie tuin Zuidlaren? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten Zuidlaren. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Zuidlaren gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout en Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Zuidlaren

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Zuidlaren is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Tuindeur Zuidlaren

Een tuindeur is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinenoord
schutting Hoofddorp
schutting Riethoven
schutting Oost-Souburg
schutting Alkmaar
schutting Wanssum
schutting Abcoude
schutting Grave
schutting West-Terschelling
schutting Klazienaveen
schutting Waalwijk
schutting Groot-Ammers