Schutting Zuidhorn

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Zuidhorn? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton tuinschutting Zuidhorn. Het zetten van een schuttingen Zuidhorn kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zuidhorn

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Zuidhorn foutloos monteren. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Zuidhorn bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Zuidhorn.

Tuinschermen Zuidhorn

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Zuidhorn

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Zuidhorn uit ons assortiment. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Zuidhorn.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zuidhorn is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Zuidhorn zal vinden voor uw woning in Zuidhorn. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Zuidhorn? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Zuidhorn.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Zuidhorn van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Zuidhorn

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Zuidhorn niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Zuidhorn

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Fijnaart
schutting Wanssum
schutting Riethoven
schutting Heerjansdam
schutting Nunspeet
schutting Wagenborgen
schutting Loenen
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Streefkerk
schutting Hengelo
schutting Ittervoort
schutting Haamstede