Schutting Zoeterwoude

Op zoek naar een moderne schutting Zoeterwoude? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Zoeterwoude. We kunnen doorgaans binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zoeterwoude

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Zoeterwoude, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Zoeterwoude vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Zoeterwoude.

Tuinschermen Zoeterwoude

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Zoeterwoude

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Zoeterwoude: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Zoeterwoude die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Zoeterwoude.

Een schutting kopen Zoeterwoude hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Zoeterwoude is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Zoeterwoude zult tegenkomen voor uw woning in Zoeterwoude. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Zoeterwoude eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Zoeterwoude. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Zoeterwoude zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Zoeterwoude van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Zoeterwoude

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Zoeterwoude. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Zoeterwoude

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hapert
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Maasdam
schutting Giessen
schutting Prinsenbeek
schutting Herten
schutting Dalfsen
schutting Kudelstaart
schutting Benthuizen
schutting Haalderen
schutting Haarlem
schutting Diepenheim