Schutting Zevenaar

Op zoek naar een luxe schutting Zevenaar? Wij kunnen de schuttingen Zevenaar op locatie brengen of monteren de nieuwe schuttingen Zevenaar vakbekwaam en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Zevenaar kan meestal binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zevenaar

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Zevenaar, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Zevenaar erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van deze soort tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Zevenaar.

Tuinschermen Zevenaar

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zevenaar

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Zevenaar uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Zevenaar.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Zevenaar is nu erg handig. Zoek het op in Google en u treft al snel een tuinschutting Zevenaar die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Zevenaar.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Zevenaar.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Zevenaar van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Zevenaar

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Zevenaar is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Zevenaar

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lochem
schutting Sint Anthonis
schutting Aardenburg
schutting Losser
schutting Velden
schutting Rijsbergen
schutting Berlikum
schutting Leende
schutting Warmenhuizen
schutting Esch
schutting Uithuizen
schutting Apeldoorn