Schutting Zeewolde

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Zeewolde? Wij kunnen uw schutting Zeewolde op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Zeewolde bekwaam en vlot voor u. Het zetten van een een schutting Zeewolde kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zeewolde

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Zeewolde, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Zeewolde erg gewild, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Zeewolde zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor schuttingen Zeewolde. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zeewolde.

Tuinschermen Zeewolde

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Zeewolde

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Zeewolde.

Een tuinafscheiding kopen Zeewolde hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Zeewolde is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Zeewolde. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Zeewolde.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Zeewolde. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Zeewolde.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Zeewolde gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Zeewolde

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Zeewolde niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Zeewolde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zeewolde

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit diverse type poorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Amsterdam
schutting Soest
schutting Jubbega
schutting Heel
schutting Arnemuiden
schutting Ravenstein
schutting Rijssen
schutting Roden
schutting Milsbeek
schutting Muntendam
schutting Well
schutting Middelburg