Schutting Woudenberg

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Woudenberg? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de erfafscheiding is ca. 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Woudenberg

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Woudenberg.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Woudenberg is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Woudenberg. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres bij u in Woudenberg.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt! Erfafscheiding kopen Woudenberg. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren bij u in Woudenberg.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne erfafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Woudenberg

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit meerdere soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Oud Gastel
schutting Emmeloord
schutting Velserbroek
schutting Huister Heide
schutting Nijmegen
schutting Helmond Brandevoort
schutting Kessel
schutting Almelo
schutting Hoek
schutting Heech
schutting Berg
schutting Venlo