Schutting Wolfheze

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Wolfheze? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Wolfheze. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wolfheze

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Wolfheze, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wolfheze vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de bezoekers. De palen van deze soort tuinafscheiding Wolfheze zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Wolfheze.

Tuinschermen Wolfheze

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wolfheze

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Wolfheze uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Wolfheze die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Wolfheze.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wolfheze is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Wolfheze zult tegenkomen voor uw woning in Wolfheze. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een referentie adres Wolfheze.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Wolfheze.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wolfheze gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wolfheze

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Wolfheze is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Wolfheze heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wolfheze

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hollandscheveld
schutting Son
schutting Ammerstol
schutting Bussum
schutting Fijnaart
schutting Heerde
schutting Limmen
schutting Vlodrop
schutting Groenlo
schutting Heukelum
schutting Haarlem
schutting Deurne