Schutting Witmarsum

Op zoek naar een nieuwe schutting Witmarsum? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Witmarsum. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Witmarsum

Onze ervaren schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Witmarsum correct zetten. Elke tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom essentieel bij het zetten van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Witmarsum erg populair, tegenwoordig kiezen steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Witmarsum bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Witmarsum.

Tuinschermen Witmarsum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Witmarsum

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Witmarsum: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Witmarsum die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Witmarsum.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Witmarsum is nu erg handig. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Witmarsum zult vinden voor uw woning in Witmarsum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Of vraag ons om een tuin Witmarsum.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Witmarsum zetten:

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinschutting Witmarsum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout met Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Witmarsum

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting Witmarsum is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Witmarsum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Witmarsum

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ederveen
schutting Liempde
schutting Appelscha
schutting Tollebeek
schutting Brummen
schutting Belfeld
schutting Heesch
schutting Nieuw-Vennep
schutting Biddinghuizen
schutting Groningen
schutting Varsseveld
schutting Holwerd