Schutting Winterswijk

Rond aan het kijken voor een beton schutting Winterswijk? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Winterswijk. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Winterswijk

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schutting Winterswijk, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Winterswijk gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De basis van deze soort schuttingen Winterswijk bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Winterswijk.

Tuinschermen Winterswijk

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Winterswijk

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Winterswijk.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Winterswijk is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Winterswijk zal aantreffen voor uw woning in Winterswijk. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Winterswijk voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Winterswijk.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Winterswijk van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Winterswijk

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Winterswijk niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Winterswijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Groesbeek
schutting Harskamp
schutting Horst
schutting Moordrecht
schutting Diepenveen
schutting Assendelft
schutting Arnemuiden
schutting Diepenveen
schutting Duiven
schutting Lierop
schutting Emmer-Compascuum
schutting Megen