Schutting Wezep

Op zoek naar een hout beton schutting Wezep? Wij kunnen uw schuttingen Wezep bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Wezep vakkundig en vlug voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezep

Wij werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het plaatsen van schutting Wezep. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Wezep erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Wezep.

Tuin schermen Wezep

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wezep

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Wezep.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Wezep is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al snel een schutting Wezep die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Wezep? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Wezep plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wezep van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Wezep

Een beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend perfect geschikt voor betonschuttingen Wezep. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Wezep heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Wezep

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Amersfoort
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Sleeuwijk
schutting Harskamp
schutting Drunen
schutting Wommels
schutting Monster
schutting Voorthuizen
schutting Heeten
schutting Gaanderen
schutting Koudekerk a/d Rijn