Schutting Westerhoven

Op zoek naar een nieuwe schutting Westerhoven? Wij kunnen uw schutting Westerhoven bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Westerhoven vakbekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Westerhoven kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westerhoven

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Westerhoven foutloos monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Westerhoven gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder onder de particulieren. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Westerhoven. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Westerhoven.

Tuin schermen Westerhoven

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Westerhoven

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Westerhoven: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Westerhoven.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Westerhoven is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Westerhoven zal aantreffen voor uw woning in Westerhoven. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Westerhoven voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Westerhoven zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Westerhoven gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Westerhoven

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Westerhoven is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Westerhoven

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 280cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vorden
schutting Lichtenvoorde
schutting Maarn
schutting Muiden
schutting Gerwen
schutting Wijk en Aalburg
schutting Sint Annaparochie
schutting Dussen
schutting Spaubeek
schutting Schimmert
schutting Fijnaart
schutting Hoogkarspel