Schutting Werkendam

Op zoek naar een hout beton schutting Werkendam? Prins schuttingen kan de schuttingen Werkendam leveren of monteren de nieuwe schuttingen Werkendam deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Werkendam kan gewoonlijk binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Werkendam

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Werkendam bent u verzekerd van een correct resultaat met goede garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Werkendam zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Werkendam.

Tuin schermen Werkendam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Werkendam

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Werkendam die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Werkendam.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Werkendam is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een tuinschutting Werkendam die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Werkendam.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Werkendam. Het was nog nooit zo makkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Werkendam bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Schuttingen Werkendam gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Werkendam

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Werkendam nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Poortdeur Werkendam

Een poortdeur is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kunt kiezen uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Oedenrode
schutting Bathmen
schutting Winschoten
schutting Borger
schutting Gennep
schutting Geervliet
schutting Ter Aar
schutting Zwammerdam
schutting Vogelwaarde
schutting Drunen
schutting Gramsbergen
schutting Nagele