Schutting Werkendam

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Werkendam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe tuinschutting Werkendam. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het plaatsen van de schuttingen is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Werkendam

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Werkendam foutloos plaatsen. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schutting Werkendam gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Werkendam bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Werkendam.

Tuin schermen Werkendam

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Werkendam

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Werkendam.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Werkendam is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Werkendam zal vinden voor uw woning in Werkendam. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Werkendam? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Werkendam plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Werkendam van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Werkendam

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Werkendam is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Werkendam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Werkendam

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande poortdeuren.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Terneuzen
schutting Lent
schutting Wehl
schutting Numansdorp
schutting Montfoort
schutting Sint Maartensdijk
schutting Aalden
schutting Hengelo
schutting Wezep
schutting Ruinerwold
schutting Scherpenzeel
schutting Ter Apel