Schutting Wehl

Op zoek naar een nieuwe schutting Wehl? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Wehl. Het plaatsen van een schuttingen Wehl kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wehl

Wij werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Wehl. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Wehl bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten afleveren, elke soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schutting Wehl.

Tuinschermen Wehl

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Wehl

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Wehl uit ons assortiment. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting Wehl: Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wehl.

Een schutting kopen Wehl hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Wehl is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Wehl zal vinden voor uw woning in Wehl. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een tuin Wehl.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Wehl. Het was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende mooie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Wehl.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wehl gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Wehl

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Wehl is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Wehl

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 270cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zoeterwoude
schutting Bunschoten
schutting Dordrecht
schutting Loenen
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Wagenborgen
schutting Kamerik
schutting Nijmegen
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Heerhugowaard
schutting Streefkerk
schutting Herkenbosch