Schutting Wassenaar

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Wassenaar? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een hout beton tuinschutting Wassenaar. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het plaatsen van de schutting is circa 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wassenaar

We werken alleen met doorgewinterd personeel die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Wassenaar. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Wassenaar vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wassenaar.

Tuin schermen Wassenaar

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wassenaar

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Wassenaar die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Wassenaar.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Wassenaar is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Wassenaar zal vinden voor uw woning in Wassenaar. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Wassenaar? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Wassenaar.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Wassenaar gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wassenaar

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Wassenaar niet uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Wassenaar

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 260cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Hilversum
schutting Boskoop
schutting Hardegarijp
schutting Sommelsdijk
schutting Lisserbroek
schutting Ilpendam
schutting Lienden
schutting Ravenstein
schutting Venhuizen
schutting Oud Gastel
schutting Middelburg