Schutting Waspik

Op het net aan het zoeken voor een moderne schutting in Waspik? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u zeker van een goed resultaat met goede garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Waspik

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom hoogst geschikt voor erfafscheidingen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

De tuinschermen zijn leverbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding kopen Waspik.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Waspik is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een schutting die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Waspik? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij zetten in Waspik. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Waspik

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verschillende soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 230cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Doesburg
schutting Wintelre
schutting Oosterwolde
schutting Diessen
schutting Kerkdriel
schutting Bergum
schutting Hillegom
schutting Dieteren
schutting Druten
schutting Zwartsluis
schutting Emmer-Compascuum
schutting Ederveen