Schutting Warffum

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Warffum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Warffum. Het monteren van een een schutting Warffum kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Warffum

Wij werken enkel met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het monteren van schuttingen Warffum. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Warffum gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is daardoor buitengewoon bestemd voor schuttingen Warffum. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Warffum.

Tuin schermen Warffum

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Warffum

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Warffum: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Warffum die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Warffum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Warffum is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Warffum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Warffum.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u de schuttingen die we leveren Warffum. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Warffum.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Warffum

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Warffum is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Warffum

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Luyksgestel
schutting Den Helder
schutting Heeze
schutting Oosterland
schutting Zwartewaal
schutting Aduard
schutting Schoorl
schutting Vessem
schutting Steenwijkerwold
schutting Diepenheim
schutting Harskamp
schutting Noordwijkerhout