Schutting Wapenveld

Op het web aan het kijken voor een moderne schutting Wapenveld? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Wapenveld. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wapenveld

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Wapenveld. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wapenveld erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type schutting. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Wapenveld bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Wapenveld. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Wapenveld.

Tuin schermen Wapenveld

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wapenveld

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Wapenveld: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Wapenveld die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Wapenveld.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wapenveld is tegenwoordig erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Wapenveld die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of vraag ons om een tuin Wapenveld.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Wapenveld. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Wapenveld gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Wapenveld

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Wapenveld. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Wapenveld

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Landsmeer
schutting IJsselmuiden
schutting Broek op Langedijk
schutting Baarn
schutting Tollebeek
schutting Maasland
schutting Sittard
schutting Assen
schutting Sint Maartensdijk
schutting Born
schutting Bemmel
schutting Smilde